PACZUSZKA DLA MALUSZKA

PACZUSZKA DLA MALUSZKA!

Kolejny raz ruszamy ze świąteczną zbiórką „Paczuszka dla Maluszka” na rzecz małych podopiecznych naszej Fundacji. Chcemy przygotować dla nich paczki świąteczne z drobnymi upominkami oraz najpotrzebniejszymi rzeczami.

Jak można pomóc?

Ze względu na sytuację pandemii panującą w naszym kraju, nie organizujemy w tym roku zbiórki publicznej. Zamiast niej zachęcamy do organizowania zbiórek koleżeńskich w swoich środowiskach: w pracy, w rodzinie, wśród znajomych czy wspólnot. Następnie zebrane dary należy przywieźć do Magazynu Bezcennych przy ul. Łużyckiej 55 w Krakowie, lub wysłać paczkę na adres ul. Podedworze 6/27 30-686 Kraków.

W akcję można włączyć się również przez wpłaty na konto Fundacji z dopiskiem Paczuszka dla Maluszka.

Bank BGŻ BNP Paribas
przelewy krajowe:

IBAN: PL 28 1600 1420 1883 6127 1000 0003

USD: 98 1600 1420 1883 6127 1000 0004

Czego najbardziej potrzebujemy?

Za każdy dar jesteśmy ogromnie wdzięczni i zapewniamy, że wszystko zagospodarujemy zgodnie z potrzebami naszych podopiecznych. Szczególnie przydadzą się:

• chemia kosmetyczna dla maluszków i starszych dzieci (płyny do kąpieli, szampony, kremy, balsamy, pasty do zębów, szczoteczki do zębów),
  • chusteczki nawilżane,
  • żywność długoterminowa,
  • chemia gospodarcza (proszki i płyny do prania, środki czystości, mydła w płynie)

Można również napisać do nas wiadomość mailową z prośbą o listę zakupów dla konkretnej rodziny. Wyślemy wtedy rezultat zebranych przez nas informacji z konkretnymi potrzebami rodzin oraz marzeniami dzieci. Może część z nich uda nam się wspólnymi siłami spełnić!

Pobierz Plakat – prześlij dalej >> Plakat wersja pdf