Jesteś Bezcenną Mamą

Miesiąc maj nierozerwalnie łączy się z Dniem Matki. Chcemy również w Fundacji świętować ten wyjątkowy dzień. Nasze Podopieczne to w większości samotne mamy malutkich dzieci. Nie mają często nikogo kto się o nie zatroszczy i sprawi, aby 26 maja poczuły się bezcenne i wyjątkowe, a dzieciaki mimo wielkiej miłości są zbyt małe na samodzielne wykonanie laurki czy zakup choć symbolicznego kwiatuszka. Dlatego zrodził się pomysł, aby przygotować dla Bezcennych Mam niespodziankę z okazji Dnia Matki. Potrzebujemy na ten cel 700zł i gorąco wierzymy, że pomożecie wpłatami nam go osiągnąć. Wpłaty z dopiskiem „bezcenna mama” można dokonać na nr konta 82 1600 1420 1883 6127 1000 0001

Zachęcamy również do obejrzenia filmiku na naszym profilu na Facebooku, w którym Magda – Prezes Fundacji Bezcenni opowiada o akcji: