Fundacja bezcenni
Pragniemy pomagać matkom, aby godnie przeżywały swoje macierzyństwo od samego początku.

BO KAŻDE ŻYCIE JEST BEZCENNE

Magazyn Bezcennych 2. (5)

Magazyn Bezcennych 2

Droga Ekipo Bezcennych! Dziękujemy za każdą wpłatę. Na półmetku zbiórki mamy już prawie połowę potrzebnej kwoty! To nasz wspólny sukces. Mamy odważny plan na remont: Zakasujemy zatem rękawy i snujemy…
Krótko

O nas

Statut

Wszystko co powinieneś wiedzieć o naszej fundacji.
Dokument do pobrania

Patron fundacji

Czcigodny Sługa Boży o. Wenanty Katarzyniec
Nowenna do o. Wentantego

PRZEKAŻ 1% PODATKU!

Przekazując swój 1% podatku na KRS Stowarzyszenia Rodzin Katolickich, będziesz ofiarodawcą jednorazowych pieluch, które trafią do dzieci wskazanych przez Fundację . Są to dzieci, których życie przed narodzeniem było zagrożone.
Jeśli nie masz szlachetniejszego, bądź bliższego swemu sercu celu, na który możesz przekazać 1% swojego podatku, przekaż go na nasze działania.

Przekaż na konkretny cel

W zeznaniu podatkowym wpisz nr KRS 0000048068, który należy do Stowarzyszenia Rodzin Katolickich, dopisując w rubryce Cel szczegółowy: Ochrona nienarodzonych.

Bądź pewny!

Dzięki temu będzie wiadomo, że 100% Twojego 1% zostanie przeznaczone na zakup pieluszek jednorazowych dla dzieci uratowanych od aborcji.

NASZE MOTTO

BO KAŻDE ŻYCIE JEST BEZCENNE

WASZA POMOC JEST BEZCENNA

Kiedy należy pomóc

→ Słyszysz, że życie jakiegoś dziecka nienarodzonego jest zagrożone?

→ Wiesz, że jakaś matka potrzebuje pomocy (psychologicznej, prawnej, duchowej, materialnej), aby godnie urodzić i  wychować swoje dziecko?

→  Znasz kobiety, które wahają się, czy urodzić swoje dziecko?

DZIAŁAJ!

Zapraszamy do podjęcia działania jako Wolontariusz Fundacji Bezcenni.

Jeśli bliskie Ci są wartości pro life, chcesz realnie pomagać kobietom i dzieciom, nie straszna Ci praca z ludźmi, chcesz rozwijać swoje kompetencje społeczne, nawiązać nowe przyjaźnie z osobami o podobnej wrażliwości na świat, a przede wszystkim ratować ludzkie życie, zgłoś się do nas i zostań wolontariuszem. Zapisy prowadzimy cały rok, oferujemy umowę wolontariacką i szkolenia.
Nasze akcje

Jak TY możesz pomóc?

„ROŚNIJ ZDROWO”

Wpłacając 30 zł zapewniając mleko modyfikowane niezbędne do prawidłowego rozwoju malucha, który z różnych przyczyn nie może być karmiony piersią.

„WYPRAWKA DLA TADKA”

Wpłacając 200 zł – zapewniasz mamie i maluszkowi niezbędną wyprawkę do porodu, aby czuli się bezcenni

DOM MIŁOSIERDZIA

Wpłacając 100 zł dokładasz kolejną cegiełkę do stworzenia Domu Miłosierdzia, gdzie każdy może poczuć się bezcenny.

„PIELUCHA DLA MALUCHA”

Wpłacając 10 zł przekazujesz maluszkowi 20 pieluch jednorazowych

WAŻNE INFORMACJE

NIP 6793183954
REGON 383203976

Bank BGŻ BNP Paribas
przelewy krajowe:

przelewy zagraniczne:
SWIFT (BIC): PPABPLPK
IBAN: PL 28 1600 1420 1883 6127 1000 0003

PN – PT W GODZ 10  – 16

Email : fundacjabezcenni@gmail.com

FUNDACJA BEZCENNI
ul. Łużycka 55

Fundacja w sieci

Zgodnie z art. 13 ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. (Dz. Urz. UE L 119 z 04.05.2016) informuję, iż:
    1. Administratorem Pani/Pana danych osobowych jest Fundacja Bezcenni, z siedzibą w Krakowie, przy ul. Podedworze 6/27,e-mail: fundacjabezcenni@gmail.com
    2. Pani/Pana dane osobowe przetwarzane będą w celu nawiązania kontaktu na podstawie Art. 6 ust. 1 lit. f ogólnego rozporządzenia o ochronie danych osobowych z dnia 27 kwietnia 2016 r. jako usprawiedliwionego interesu administratora
    3. Odbiorcami Pani/Pana danych osobowych będą wyłącznie podmioty uprawnione do uzyskania danych osobowych na podstawie przepisów prawa oraz podmioty będące zaangażowane w kontakt
    4. Pani/Pana dane osobowe przechowywane będą przez okres 2 lat
    5. Posiada Pani/Pan prawo do żądania od administratora dostępu do danych osobowych, prawo do ich sprostowania usunięcia lub ograniczenia przetwarzania
    6. Ma Pani/Pan prawo wniesienia skargi do organu nadzorczego

Zapisz się na nasz Newsletter!